• Drie foto’s naast elkaar. Een foto van karton, een foto van karton-residu klaar voor recyclage en een foto van 1 van de Smurfit Kappa bossen.

Future proof

Bij Smurfit Westrock Drogenbos kijken we vooruit. We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Dit doen we via het implementeren van innovaties die onze machines efficiënter en zuiniger maken. Ons doel is een volledig duurzaam productieproces via hernieuwbare energie. Deze mindset weerspiegelt zich ook in ons team. Zo zijn al onze bedrijfswagens groen tegen 2025. Onze innovaties maken het mogelijk om honderd procent van onze POS-displays uit duurzaam karton (FSC) te maken. Dit maakt ons de marktleider als het gaat om duurzame circulaire oplossingen.

FUTURE PROOF

Bij SKD kijken we vooruit. We doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Dit doen we via het implementeren van innovaties die onze machines efficiënter en zuiniger maken. Ons doel is een volledig duurzaam productieproces via hernieuwbare energie. Deze mindset weerspiegelt zich ook in ons team. Zo zijn al onze bedrijfswagens groen tegen 2026. Onze innovaties maken het mogelijk om honderd procent van onze POS-displays uit duurzaam karton te maken. Dit maakt ons de marktleider als het gaat om duurzame circulaire oplossingen.

Circulair model Smurfit Kappa

Karton is een circulair materiaal dat uit cellulose is gemaakt. Deze cellulose gehaald uit organisch materiaal wordt tot zeven keer gerecycleerd. Daarna breken schimmels en bacteriën het residu af tot compost waaruit nieuwe beplanting wordt gecultiveerd. Om er zeker van te zijn dat dit wel gebeurt maakt ons FSC-karton deel uit van Smurfit Westrock’s Chain of Custody.

Chain of Custody | Smurfit Kappa